Verzenden

Wij versturen jouw pakket via PostNL. De kosten hiervoor zijn € 4,95 per verzending. Voor bestellingen met een totaalbedrag van meer dan € 75,- is de verzending gratis.

Je kunt het bestelde artikel op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Naast een factuuradres bieden wij de mogelijkheid om een apart ontvangstadres op te geven. Dit kan op kantoor zijn, bij de buren of bij degene die je wilt verrassen met een cadeau.

In de regel versturen wij de eerst volgende werkdag na ontvangst van de betaling. PostNL levert binnen 1 a 2 werkdagen. In de bevestigingsmail die je ontvangt na het verzenden van jouw aankoop vermelden wij de Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen totdat deze bij jou wordt bezorgd.

Indien je niet thuis bent zal PostNL jouw bestelling nog eenmaal aanbieden op het afleveradres. Je kunt er online voor kiezen om het pakket bij de buren te laten bezorgen of zelf een gewenste datum uit kiezen. Als het na de tweede keer nog niet gelukt is om het pakket bij jou te bezorgen zal PostNL deze afleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Vergeet bij het afhalen van het pakket niet je legitimatiebewijs mee te nemen.

Bezorgd door PostNL