Bestellingen en Retouren

Mocht je niet tevreden zijn over een artikel dan kun je dat binnen zeven dagen na levering retour sturen. Voor verzending kun je via info@worldofrings.nl een retourformulier aanvragen, vervolgens heb je zeven dagen om het artikel aan ons terug te sturen. De ringen dienen ongebruikt, onbeschadigd en nog voorzien van het originele label te zijn en in het originele World of rings doosje verpakt en aangetekend te worden teruggestuurd. Niet aangemelde artikelen en niet correct verzonden artikelen kunnen door ons niet worden gecrediteerd.

Na ontvangst van jouw artikel ontvang je van ons binnen 14 dagen jouw aankoopbedrag terug. Wij adviseren om het artikel als pakketpost te versturen. De kosten voor retourzendingen zijn niet bij de prijs inbegrepen en dienen door de klant zelf te worden betaald.

Ruilen

Indien je een andere maat nodig hebt of je toch liever een ander artikel zou willen dan je hebt besteld, neem dan contact met ons op voor de verdere afhandeling. Wij zullen er voor zorgen dat je het gewenste artikel zo snel mogelijk in handen hebt.